Nyttig vitlöksquinoa med persilja och svamp

Nyttig vitlöksquinoa med persilja och svamp

  • 4

    Antal personer

  • Billigt

    Kostnad

  • Mycket enkelt

    Svårighetsgrad

  • Förberedelsetid

  • Tillagningstid

Ingredienser

  • *200 g quinoa
  • *400 g blandade svampar
  • *2 vitlöksklyftor
  • *2 rödlök
  • *2 msk riven parmesan
  • *1 kub grönsaksbuljong
  • *2 msk hackad persilja
  • *1 msk rapsolja
  • *Salt
  • *Peppar

Förberedelse

Skala och hacka vitlök och lök. Tvätta svamparna.

Värm rapsoljan i din TEFAL-stekpanna. Vänta tills Thermo-Signal ™ är röd som indikerar optimal temperatur för att starta tillagningen. Fräs löken med vitlök på låg värme i 5 minuter.

Tillsätt quinoa och blanda. Lägg i grönsaksbuljongen i 45 cl varmt vatten och häll i stekpannan. Låt koka i 20 minuter på låg värme.

Tillsätt svampen och koka tills buljongen är helt upptagen i cirka 15 minuter.

Krydda efter smak med salt och peppar och tillsätt parmesan och persilja. Njut!